MESAJ CASUTA DIN POVESTI CONSTANTA(WWW.VREAULAMAMI.RO): DICOUNTURI PENTRU GRADINITE , SCOLI SI LOCURI DE JOACA. PENTRU DETALII TRIMITETI MESAJ PE VREAULAMAMIRO@YAHOO.COM SAU SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0723504738!

Idei de cadouri

  Toti cunoscutii imi cer idei de cadouri de sarbatori pentru copii. Cam dificil in ziua de azi cand toti copilasii au camerele pline de tot ce se gaseste pe piata. Il au pe Thomas, au masinutele Cars, papusi Barbie, Disney etc....e chiar foarte greu. Am gasit totusi o noua gama care pe mine m-a impresionat placut: Playmobil. Vi le recomand cu mare drag. Sunt produse de calitate inalta recomandate copilasilor peste 4-5 ani in general. Ce este frumos este ca au o gama foarte foarte larga de produse. In magazin vin foarte multi baietei pasionati de dragoni,dinozauri, fetite dornice sa se joace si sa ingrijeasca animalutele domestice....nu mai zic cat de greu este sa gasesti jucarii de la circ ata de avnsate ca cele de la Playmobil.
 Dornica sa va ajut, va invit sa vizitati site-ul oficial al lor site oficial usa dar si sa le a achizitionati de pe site-ul nostru Playmobil.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu