MESAJ CASUTA DIN POVESTI CONSTANTA(WWW.VREAULAMAMI.RO): DICOUNTURI PENTRU GRADINITE , SCOLI SI LOCURI DE JOACA. PENTRU DETALII TRIMITETI MESAJ PE VREAULAMAMIRO@YAHOO.COM SAU SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0723504738!

Aparat de facut vata de zahar


Aparat de facut vata de zahar Disney Ariete 2970
Click pentru marire

Aparat de facut vata de zahar Disney Ariete 2970.

Va aduce savoarea vatei de zahar in casa dumneavoastra. In fiecare zi va puteti bucura impreuna de acest aparat impreuna cu copii alaturi de simpaticele personaje Disney. In cazul unei petreceri va fi foarte simplu si rapid. Este foarte usor de curatat. Adaugati uniform zaharul in aparat si dupa 2-3 minute se va forma vata de zahar, dupa care rotiti conurile din hartie pe marginea aparatului si veti obtine produsul final atat de apreciat de copii. Vata de zahar colorata se obtine prin amestecarea zaharului cu coloranti alimentari (neinclusi in pachetul acestui aparat Disney). Pachetul contine in plus fata de aparat si conuri de hartie + un dozator. Pentru a nu aluneca pe masa aparatul este prevazut cu ventuze antialunecare.

Putere maxima-550 W
Dimensiuni-374 x 136 x 370 mm
Culoare rosu
Greutate-3,6 kg
Putere-550 W


Producator: Ariete


Gasiti pe www.vreaulamami.ro la pretul de 239
Am vazut acest produs si m-am gandit ca eu una as fi vrut la varsta copilariei sa am asa ceva in casa. In general, gaseam vata de zahar numai in perioada in care parcul de distractii era deschis sau vara, pe litoral. Sper ca v-a fost de folos informatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu