MESAJ CASUTA DIN POVESTI CONSTANTA(WWW.VREAULAMAMI.RO): DICOUNTURI PENTRU GRADINITE , SCOLI SI LOCURI DE JOACA. PENTRU DETALII TRIMITETI MESAJ PE VREAULAMAMIRO@YAHOO.COM SAU SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0723504738!

In curand pe vreaulamami.ro SUPER JCARII DIN LEMN!

In curand...Vei gǎsi jucǎrii şi jocuri pentru toate vârstele: de la jucǎrii bebe la jocuri de logicǎ, de la puzzle-uri mai simple sau mai complicate la jocuri de construcţie, de la jocuri creative la pǎpuşi de mânǎ pentru teatru de pǎpuşi, de la jocuri de societate la jucǎrii de exterior.

Fiecare pǎrinte vrea sǎ-i ofere copilului tot ce e mai bun, dorind ca "puiul" lui sǎ devinǎ un om fericit, înconjurat de oameni care îl iubesc şi îl aprecieazǎ. Care trǎieşte în armonie cu sine şi cu lumea înconjurǎtoare. Care are resursele interioare necesare în confruntarea cu orice situaţie pe care i-o oferǎ viaţa. Deosebirea pentru copiii noştri constǎ în ceea ce alegem sǎ le oferim.

Noi credem cǎ fiecare jucǎrie care preocupǎ şi inspirǎ copilul este educativǎ: când clǎdeşte un turn şi îl dǎrâmǎ, învaţǎ regula gravitaţiei; când se joacǎ cu ceilalţi copii, învaţǎ sǎ coopereze şi cum sǎ se comporte pentru a fi acceptat; înţelege sentimentele altora când joacǎ teatru de pǎpuşi şi intrǎ în pielea unui personaj; învaţǎ cum sǎ ţinǎ creionul  în mânǎ când prinde o piesǎ de puzzle de lemn cu mâner.




Mesaj preluat de la colaboratorii nostri>www.boribon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu